Pirates Family MC

A Pirates Family MC innen indult az 1990-es évek elején. Akkor még Fekete Horgony MC néven futottak. Megvették a szomszédos Halászcsárdát és sok munkával klubházzá alakították, így szomszédok lettünk. Igen sok jó buli és munka volt a közös években. Tulajdonképpen együtt nőttünk fel, és tettük a Duna partot ismertté. Széles utat nekik!

Bővebb információt a www.piratesfamilymc.hu oldalon találsz róluk.


Vandkan Büfé

Vadkan Büfé

6331 Foktő, Október 6 u. 67.

vadkan01.jpg
vadkan02.jpg
vadkan03.jpg

A kézilabdás csapat törzshelye, egy-két ital mellett dőltek már itt el mérkőzések. A helyi focibajnokságban nagy meccseket játszunk velük. A foktői fiatalok kedvenc helye, minden nap nyitva van, hétvégén táncos, zenés programokkal várnak mindenkit.


Napközi söröző

Napközi Söröző, Music Club

6300 Kalocsa, Hajós Alfréd utca 1.

napkozisorozo@gmail.com

Közvetlen környezetünkben található, rendszeresen élő rock és heavy koncerteket rendeznek. Így ha nálunk már nincs buli, itt nosztalgiázunk. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet, és ez nem kamu!


Black Rose

Információ

Oláh Attila, (70) 334-8971

blackrose01.jpg
blackrose02.jpg

Valamikor a 80-as évek derekán alakult együttes, szinte minden évben fellépnek nálunk valamelyik rendezvényen. Sok tagváltáson és zenei átalakulásnon mentek keresztül, de a mai napig aktívan zenélnek. Manapság főleg Motörhead, Thien Lizzy és saját számokat nyomnak. Bátran ajánlom őket bármilyen fellépésre.

Tagok

 • Oláh Attila: dob
 • Oláh Gábor: gitár, ének
 • Beke Lajos: basszusgitár
 • Kókai Miklós: gitár

Clippers

Információ

Kópé, (20) 943-7534
Facebook

clippers.jpg

Szinte a semmiből nőtte ki magát az együttes, pusztán a zene szeretete és a rockabilly életérzés pumpálta a őket, és mondhatnánk, sikert sikerre halmoznak. A zenekar alapító tagja Kopasz Attila (Kópé), aki jelenelg is foktői lakos.

Tagok

 • Kopasz Attila "Kópé": ének
 • Deák Gyula "Dixi": bőgő
 • Vörös Gábor: gitár
 • Lakatos Gábor "Musztafa": dob

Country Road

Információ

A zenekar szívesen vállal fellépéseket, a következő számon várják a hívásokat: (30) 588-4021

countryroad01.jpg
countryroad02.jpg

Az együttes a nevét a tragikus balesetben elhunyt John Denver: Country Road című számából kölcsönözte, mely ma már a country zene himnuszának is tekinthető ,egyben utal a zenekar zenei stílusára is.

A két alapító tag, Dabis Gábor és Papp Róbert, egy koncertről hazafelé menet határozta el, hogy Kalocsán létre kéne hozni egy olyan zenekart, ami a környéken kuriózumnak számít, viszont lehet rá bulizni, s különféle korosztályokat is megérint 8-88 éves korig. Mindketten kedvelték a tábortüzes feelinget, így nem volt kérdéses, hogy a Bojtorján, a 100 Folk Celsius, a Fonográf és a Kormorán lesz az irányvonal. Vagyis a Western zene keleti változata, az Eastern, mely kizárólag magyar nyelven szólal meg, nyugati társával szemben fülünk számára kellemesebb hatást vált ki, s a mi életünkről szól. A hangszerek tradicionálisnak mondhatók: akusztikus gitár, hegedű, banjo, valamint a modernebb hangzást előidéző basszusgitár és dob.

Első fellépésük 2008. februárjában történt, azóta mintegy tizenöt koncertet adtak a legkülönfélébb alkalomból. Zenéltek farsangi bálon, gyermeknapon, lakodalomban, falunapon, motoros találkozón, rockfarsangon, rock-kocsmákban. A felsorolásból is látható, hogy a gyermekektől az idősebb generációig mindenkinek szánják zenéjüket, nemre és korra való tekintet nélkül.

A zenekar legközelebbi tervei közé tartozik többek között, hogy minél több koncerten, legalább szűkebb körben megismerjék őket, egy önálló honlap létrehozása képekkel, videókkal, koncert menüvel. Valamint van egy féllemeznyi saját szerzeményük is főleg Tóth Viktornak köszönhetően, úgyhogy egy demo lemez felvételén is gondolkodnak.

Tagok

 • Rózsa Ivett és Walter Tamás: ének
 • Tóth Viktor: hegedű, banjo, szólógitár
 • Dabis Gábor: ritmusgitár
 • Harsányi Pál: basszusgitár
 • Papp Róbert: dob

Videók


Grabo Artworks

Grabo Artworks

Ha tetoválást, airbrush grafikát vagy éppen grafikát szeretnél magadnak vagy barátodnak, akkor őt kersed. Hidd el, megéri!